Du er her

Runde fødselsdage

Vi har samlet idéer til både den lille og den store 30-årsfest.
40-år skal fejres! Vi har samlet lidt ting at tænke på når du skal fejre din 40-årsdag.
Festen midt i livet! 50-årsfesten plejer at blive en af livets store fester. Vi har samlet lidt at tænke på og tips til den sjoveste fest.
Fejr 60 år! Vi har samlet vores tips og idéer til den sjoveste 60-årsfest.
En fødselsdag er en rigtig god anledning til at arrangere en fest for familie og venner. Vi har samlet tips til, hvordan du arrangerer den sjoveste fødselsdagsfest!
fødselsdagsquiz
Average: 4.5 (2 votes)

Fylder du rundt?

Vi har udviklet to serier af opfindsomme og sjove produkter til de runde fødselsdage! Den ene er en quizløbserie, som kredser omkring tallet for dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! De aktuelle tal er altid med i spørgsmålene, men der kan henvises til så forskellige ting, som årstal, hovedveje eller sangtitler - så spørgsmålene bliver både udfordrende, meget blandede, og de passer til alle!

Desuden har vi en quizserie, som er et tilbageblik over fødselarens liv, de strækker sig 40, 50 og 60 år tilbage i tiden, og handler om store begivenheder hhv. i Danmark og i verden, såsom tv, film, musik, politik, sport mm. Varieret, sjovt og udfordrende og ikke mindst fyldt med minder.

Både quizløbene og quizzerne koster 149 kr.

Quiz fyldt med minder!

Quizzerne har et varieret antal af spørgsmål, som har spørgsmål opdelt efter årstal, som kræver omkring 60 svar. Nogle spørgsmål er musikspørgsmål,og til dem får man et link til en spotifyspileliste (man kan bruge en gratis konto). Quizzen løser gæsterne i hold eller par. Man kan lave hele quizzen i et stræk, fx til velkomstdrinken eller til kaffen, eller man kan dele quizzen op, og tage nogle spørgsmål når det passer, før middagen, mellem retterne mm. - det holder festens tema sammen på en sjov måde!

Sjove quizløb

Quizløbene har hver 15 quizspørgsmål. De udføres på en rute udenfor i omgivelserne, hvor man hænger spørgsmålene op på fx træer i parken, derefter sendes gæsterne af sted i hold og løser quizspørgsmålene. Det er en god måde at ryste gæsterne sammen på, og folk kan se lidt af omgivelserne, imens du får tid til overs til at ordne maden eller tage ud af bordet.