Du er her

Grapevine Treasure Hunt - app til mobilskattejagter og mobilevents

Supersjove skattejagter, som børnene løser i mobilen. Med en spændende historie, spørgsmål og svar. Som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Superenkelt at arrangere - og sjovt for børnene! Vil du se, hvordan det hele fungerer? Se filmen!
Skattejagt er altid sjov. Stor guide til alle Grapevines skattejagter for børn. Du kan også bruge mobilen til skattejagt. Sammenlign for hvem, hvor og hvor længe - her findes alle svar...
Her finder du tips og råd til vores bedste skattejagter. Der findes skattejagter med en hel masse forskellige temaer fra superhelte, pirater og prinsesser til sådanne, som passer til jul, påske eller sommer.
Average: 4 (3 votes)

App til mobilskattejagter og mobilevents

For at kunne gennemføre Grapevines mobilskattejagter og mobilevents skal deltagerne downloade en app til deres mobiltelefon. Når man skal starte skattejagten/eventen, starter man appen og scanner holdets QR-kode fra arrangørsiten. Derefter er man klar til at gå i gang!

Når du downloader appen, skal du godkende, at den bruger placeringstjenester, for at eventen skal fungere. Du skal også godkende, at den bruger kameraet til at scanne QR-koden.

Hvert holds QR-kode skabes, når du som eventarrangør skaber holdene og afsætter skattejagtens rute på din arrangørsite.

For at lave en skattejagt eller en event via din mobil, skal du købe et produkt. Efter købet får du et link og en aktiveringskode til din arrangørsite.

Hvis du gerne først vil prøve, hvordan det hele fungerer, kan du bestille vores demoskattejagt gratis.

Her finder du appen til Android og iOS:

Android app Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.grapevine.treasurehunt

iOS app App Store / iTunes:
https://itunes.apple.com/us/app/grapevine-treasure-hunt/id1205477566?l=sv&ls=1&mt=8

OBS! For at skattejagten skal fungere optimalt, skal telefonen have kontakt med tre satellitter. Det kan vare op til 3 minutter. Slå derfor helst placeringstjenester til 5 minutter før, du starter appen og skattejagten, hvis du ikke allerede har aktiveret placeringstjenesterne.

Mobilskattejagter til børn og unge:

Mobilevents:

Category: