





Grapevines Halloweenbuffet |
Her har vi forslag til buffet til en halloweenfest for børnene! Vi har valgt at lave buffeten med sjove halloweenindslag, men ikke desto mindre med mad som både er og ser lækker ud. Selvfølgelig er det skægt med grøn spagetti og pølsefingre med negle, men det er tvivlsomt om nogen faktisk kan finde på at spise det Her byder vi i stedet på spøgelsespizza, medisterpølsemonstre, nachos og guacamole, marshmallowspøgelser, chokoladeedderkopper, frugt og heksens bowle. |
Sådan her laver du vores Halloweenbuffet til børnene: |

Medisterspøgelser med spaghettihårSkær medisteren i skiver. Tag ukogt spaghetti og stik igennem pølsen i den ene ende som hår. Tag en kødnål og huller som øjne og mund. Kog bagefter monstrene til spaghettien er færdig. Server evt. ketchup til = blod SpøgelsespizzaDenne pizza passer til alle, også vegetarer. Lav først en pizza med tomatsauce og revet ost. Bag den til den er næsten færdig. Skær mozzarellaen i skiver og læg på pizzaen. Stil den tilbage i ovnen i nogle minutter indtil mozzarellaen har smeltet en smule. Tag pizzaen ud og træk mozzarellaen i den ene ende med en gaffel, så skiverne bliver spøgelsesformede. Brug kapers som øjne. Nachos & guacamoleSkriv R.I.P med chokoladesauce på nachoschips og stik ned i en kirkegård af guacamole. Server selvfølgelig flere nachos ved siden af! Peber "græskar"Grøntsagsstavene serverer vi i peberfrugte udskårne som græskarlygter. Den orange farve går igen i borddækningen og smager selvfølgelig altid godt! |

Heksebryg med flagermuslorte!Man blander lige dele af juice og sodavand. Her kan man bruge tropisk juice og Fanta, for at få den rigtige orange farve frem. Tilsæt en stor pakke frosne blåbær (som repræsenterer flagermuslortene selvfølgelig) og to skiver kiwi. Servér i en bowle. Mere at drikke...Glem ikke også at servere vand og evt. noget mindre sødt saft eller vand for dem, der ikke kan lide sodavand (eller flagermuslorte!) og til dem, der er ekstra tørstige. Fjern etiketterne fra plastikflaske og klistr vores fine halloweenetiketter på, så bliver halloweenetiketterne et fint indslag på halloweenbuffeten. |

ChokoladeedderkopperEndnu en rigtig klassiker blandt halloweengodterne. Lav en dej med havregryn, sukker, smør, kakao og vaniljesukker. Rul små bolde. Det enkleste er derefter at skære dem over med en kniv og læg stykker af karamelsnøre, som stikker ud på begge side, til otte ben. Klem dem sammen. Lav to små revner med en kniv og placer øjne af M&Ms. Vi tegnede også en streg på hvert øje med chokoladesauce. MarshmallowspøgelserKlassiske spøgelser, som altid er lige værdsat til af børnene til halloween! Sæt tre marshmallows på et trægrillspyd og mal øjne på med chokoladesauce. Chokoladesaucen rinder gerne, så opbevar spøgelserne koldt inden du serverer dem. Tip! Placer spøgelserne i en vase med stanniol sammenkrøllet i bunden, som man kan stikke dem ned i. Ristede græskarkernerGem græskarkernerne til fra når du laver din græskarlygte. Skyl dem grundigt så der ikke sidder noget græskarkød tilbage. Rist i stegepande eller i ovnen med olivenolie. Sørg for at røre rundt i løbet af ristningen. Rist indtil at kernene har fået en mellembrun farve. Tilsæt salt og servér. De smager rigtig god når de er varme direkte fra komfuret! BananspøgelserVi har selvfølgelig skattejagt til en halloweenfest, så vi indleder festen med et bananspøgelse, så børnene for energi til skattejagten! Skræl og del bananer i halve og male øjne på med chokoladesauce. Enkelt - men så hyggeligt! |