Du er her

Halloweenkostumer

Til halloween hører det sig til med græskar! Vi fortæller dig alt det som du ikke vidste om halloween græskarret, hvad det egentligt har at gøre med halloween, og om hvordan man laver græskarlygter og lækre opskrifter med græskar.
Sådan arrangerer du en komplet halloweenbuffét - spøgelsespizza, medistermonstre, chokoladerromkugleedderkopper, marshmallowsspøgelser og heksebryg med fladdermuslorte og meget andet lækkert!
Oplys efterårsmørket med en halloweenfest - efterårets sjoveste for både børn og voksne! Vi har samlet alle vores tips til den sjoveste fest!
Halloweenfesten skal selvfølgeligt forgyldes med sjove festlege! Her får du tips om de bedste lege til halloweenfesten - både for børn og voksne.
Skab den rette stemning til halloweenfesten med musik og lydeffekter! Vi har lavet færdige spillelister til halloweenfesten - en til børnenes halloweenfest og en til de voksnes.
Der skal være skræmmende, lækker mad til halloweenfesten! Her får du vores favorit opskrifter!
Sådan skaber du ægte halloweenstemning! Skridt-for-skridt til en fin græskarlygte og skabeloner og flaskeetiketter til at bestille gratis!
halloween kostumer
Average: 5 (3 votes)

Halloweenkostumer og halloweenudklædning for børn & voksne

Ingen halloween uden halloween udklædning! Når der er halloweenfest, skal man næsten klæde sig ud - en sej halloween udklædning er en vigtig del af festen. Uanset om man er barn eller voksen. Hvis man er barn, behøves man selvfølgelig ikke at klæde sig ud som noget uhyggeligt, man kan vælge i stedet fx at klæde sig ud som sit favoritdyr, som prinsesse eller superhelt. Man kan selvfølgelig købe et færdigt halloweenkostume, der er masser at vælge imellem, men man kan også selv lave et - her har vi samlet en masse tips til fine hjemmelavede halloweenkostumer / halloweenudklædning, og hvordan det laves.
halloween kostumer

Vampyr - et rigtig klassisk Halloweenkostume

En vampyrfigur er formodentligt blandt det mest uhyggelige, man kan finde på som halloweenudklædning, og er også enkel at lave med få kneb. Man kan bruge sort tøj som base til vampyrdragten. Et gammelt gardin eller en dug kan bruges som en kappe, hænderne dækkes med hvide handsker. Hvis du ikke har en høj hat derhjemme, så kan man enten købe en eller selv lave en, af karton. Helheden skabes med hvidt sminke og vampyrtænder, som man kan finde i butikkerne til halloween.

Græskar kostume til børn - halloweenkostume for de mindste

Man kan enten købe et færdigt halloween kostume til børn,eller lave et selv. Til et græskar kostume skal du bruge et stykke orange stof, og er du dygtig til at sy så gør du selvfølgelig det. Ellers klipper du et hul til hovedet og armene, og polstrer stoffet med enten tøj eller puder og knytter det hele sammen i taljen. Tag gerne en langærmet orange eller grøn trøje på under og strømpebukser eller tights. Afslut med en grøn krave med blade rundt om halsen. Man kan tegne øjne, næse og mund som et græskaransigt på stoffet. Sæt også gerne nogle grønne blade af stof som en krans på hovedet, så har du noget flot halloweenudklædningstøj!

Sort kat - et elegant halloweenkostume

En sort kattedragt er en enkel halloweenudklædning, men også et af de mest effektfulde halloweenkostumer. Brug en sort langærmet t-shirt og sorte tights, eller bukser, og sorte fingervanter som basis. En sort fjerboa passer godt som pels eller fyldig hale. Klistr ører af filt eller stof fast på et hårdiadem og komplementér udklædningen med en katte-makeup.

Heks - Halloweenfavorit!

En heks er et rigtigt klassisk Halloweenkostume. Sort basistøj og et gammelt gardin eller lagen som en kappe er et udmærket udgangspunkt for en hekseudklædning. Lav en heksehat af sort karton eller køb en færdig. Køb lange falske negle og mal dem sorte eller blodrøde. Sammen med en rigtig uhyggelig hekse-makeup bliver heksen komplet - og glem ikke kosten! Den kan du evt. selv lave af et bundt grene og en pind.

halloweenkostumer

Pirat - passer perfekt til halloweenfesten

Man kan også vælge at klæde sig ud som en pirat til halloween! For at se ud som en rigtig pirat skal man bruge en hvid poset skjorte (eller mor eller fars bluse), et par lette elegante lange bukser eller som Errol Flynn altid havde - strømpebukser og shorts. En vest passer også godt til og en bandana om hovedet, en klap for øjet og en stor ørering. En pirathat er naturligvis også passende. Man kan enkelt lave en krog i stedet for en hånd, ved hjælp af pap og folie. Beklæd en knyttet næve med folie, lav en krog af pap og beklæd den, og hæft det sammen med hæftemaskine. For at fuldende piratudklædningen kan du tape en legetøjspapegøje tapet fast på skulderen!

Mumie - en klassiker

Mumien er en rigtig klassiker blandt halloween kostumer, som er enkel at lave derhjemme af stofrester, som vrides og vikles på som en dragt. Det kan anbefales at have stramt sort tøj på under stofstykkerne, hvis man skal være mumie. Husk på ikke at vikle stoffet for hårdt så bliver det svært at røre sig, hvis man vikler for hårdt kan arme og ben blive følelsesløse!

Trold - sødt til de små

Selv en hel almindelig trold fra skovene kan også gå an til en halloweenfest. Tag et stykke sækkestof, buk og klip et hul til hovedet. Há en trøje og tights under og sæt trolddragten over hovedet, bind rundt om livet med et stykke stof eller garn. Lav en troldehale af tykt garn og sæt den fast bagpå. Afslut gerne med torperet hår og sminke!

halloween udklædning

Spøgelse eller genfærd

Et spøgelseskostume er enkelt, effektfuldt og svært at blive træt af - en klassisk halloween udklædning. Brug et gammelt lagen eller køb et billigt. Klip mund, øjne og næse ud af sort filt og lim eller sy ansigtsdelene fast på lagnet. Klip små huller ud til øjnene, så spøgelset ved hvem, som det skal skræmme. Til slut kan man øve på lidt uhyggelige lyde for maksimal effekt!

Dyr - perfekt Halloweenkostume til de små

Blandt Halloween kostumer til de små børn kan man fx klæde sig ud som sit favoritdyr, som tiger, løve mm. En tigerstribet pyjamas, enkel ansigtsmaling og diadem med dyreører bliver til et fint halloweenkostume!

Djævle - enkelt og sjovt

Rødt tøj fra top til tå. Et par røde horn på diadem på hovedet og en hale med trefork bagpå. Horn og hale kan man købe ellers lav selv med garn og papir. Lav også gerne en trefork af karton og sæt fast på en blomsterpind, mal sort.

Mere om Halloween

Halloweenfest | Halloween opskrifter| Halloweenbuffet | Halloween kostumer | Halloweenpynt | Halloweenlege | Halloweenmusik