Du er her

Halloweenmusik

Til halloween hører det sig til med græskar! Vi fortæller dig alt det som du ikke vidste om halloween græskarret, hvad det egentligt har at gøre med halloween, og om hvordan man laver græskarlygter og lækre opskrifter med græskar.
Sådan arrangerer du en komplet halloweenbuffét - spøgelsespizza, medistermonstre, chokoladerromkugleedderkopper, marshmallowsspøgelser og heksebryg med fladdermuslorte og meget andet lækkert!
Oplys efterårsmørket med en halloweenfest - efterårets sjoveste for både børn og voksne! Vi har samlet alle vores tips til den sjoveste fest!
Til halloween skal man klæde sig ud! Her får du tips til både sjove og søde halloweenkostumer for de små og lidt mere uhyggelige for de større...
Halloweenfesten skal selvfølgeligt forgyldes med sjove festlege! Her får du tips om de bedste lege til halloweenfesten - både for børn og voksne.
Der skal være skræmmende, lækker mad til halloweenfesten! Her får du vores favorit opskrifter!
Sådan skaber du ægte halloweenstemning! Skridt-for-skridt til en fin græskarlygte og skabeloner og flaskeetiketter til at bestille gratis!
musik til halloweenfest spilleliste
Average: 4.5 (2 votes)

Musik til halloweenfesten!

Til halloweenfesten behøves udover de bedste festaktiviteter også den ultimative, uhyggelige spilleliste! Vi har valgt vores favorit halloweensange både til de voksnes halloweenfest og til børnenes.

Spilleliste til børnenes halloweenfest med seje halloweensange, kendte uhyggelige sange og skræmmende lydeffekter:

Spilleliste til de voksnes Halloweenfest, alle de indlysende sange og flere, med en sjov kobling til Halloweentemaet: