HalloweenogEfterar

Halloweenfest

Oplys efterårsmørket med en halloweenfest – efterårets sjoveste for både børn og voksne! Vi har samlet alle vores tips til den sjoveste fest!

Halloweenopskrifter

Der skal være skræmmende, lækker mad til halloweenfesten! Her får du vores favorit opskrifter!

Halloweenkostumer

Til halloween skal man klæde sig ud! Her får du tips til både sjove og søde halloweenkostumer for de små og lidt mere uhyggelige for de større…

Halloweenlege

Halloweenfesten skal selvfølgeligt forgyldes med sjove festlege! Her får du tips om de bedste lege til halloweenfesten – både for børn og voksne.

Halloweenpynt

Sådan skaber du ægte halloweenstemning! Skridt-for-skridt til en fin græskarlygte og skabeloner og flaskeetiketter til at bestille gratis!

Halloweenmusik

Skab den rette stemning til halloweenfesten med musik og lydeffekter! Vi har lavet færdige spillelister til halloweenfesten – en til børnenes halloweenfest og en til de voksnes.

Halloweenbuffet

Sådan arrangerer du en komplet halloweenbuffét – spøgelsespizza, medistermonstre, chokoladerromkugleedderkopper, marshmallowsspøgelser og heksebryg med fladdermuslorte og meget andet lækkert!

Halloween græskar

Til halloween hører det sig til med græskar! Vi fortæller dig alt det som du ikke vidste om halloween græskarret, hvad det egentligt har at gøre med halloween, og om hvordan man laver græskarlygter og lækre opskrifter med græskar.

Efterårets bedste mysterier til store og små

Når efterårsmørket kommer krybende, er det den helt rigtige tid til at hygge, og måske gyse lidt, med et spændende mysterium! Vi har en hel masse færdige mysterier, der passer til alle!

Halloweenfest – de bedste festlege for store og små!

Her har vi samlet vores bedste skattejagter, escape games, mysterier, quizzer, festlege og mordmysterier til halloweenfesten.