Du er her

Juleaktiviteter

Her får du tips og idéer til, når du skal holde julefrokost både i hjemmet og i virksomheden.
Her på redaktionen elsker vi julegløgg, det er så hyggeligt. Her finder du historien bag julegløggen samt opskrifter på hjemmelavet gløgg og tilbehør.
Her på redaktionen elsker vi julegløgg, det er så hyggeligt. Her finder du historien bag julegløggen samt opskrifter på hjemmelavet gløgg og tilbehør.
Julen er børnenes højtid! Hvad med at holde en hyggelig julefest for børnene og deres venner i julemåneden? Her får du brugbare tips!
Julemusik skaber den helt rette stemning til julen! Hvad er forskellen på en julesalme og en julesang? Her får du også rabatkode til julesanghæfte.
Der er mange traditioner i forbindelse med at holde jul. Alt fra julemand, julekalender, mandelgave til kalenderlys og pakkekalender. Her får du lidt baggrundsviden til de forskellige traditioner.
julequiz
Average: 5 (2 votes)

Julelege, julequiz og juleaktiviteter - lad julen blive ekstra sjov i år med noget juleunderholdning!

Man siger jo at julen er børnenes højtid, men det bedste ved julen er jo faktisk, at den finder barnet frem i os alle. For selvfølgelig føler vi alle en flig af forventning op til jul! Sørg derfor for at fylde julen ekstra med juleunderholdning i år!

Julelege, og juleaktiviteter plejer at værdsættes af de fleste. Arrangér en julequiz til julefesten / julefrokosten på arbejdet, eller hvad med en julequiz til gløggen derhjemme? Glem naturligvis heller ikke at arrangere julelege, juleaktiviteter til børnene - lad dem fx begive sig ud på en spændende skattejagt til Nisseland! Grapevine gør det enkelt for dig at arrangere en rigtig sjov jul - køb færdig juleunderholdning, julelege / juleaktiviteter hos os!

juleaktiviteter
Category: