JulogNytar

Juletraditioner

Der er mange traditioner i forbindelse med at holde jul. Alt fra julemand, julekalender, mandelgave til kalenderlys og pakkekalender. Her får du lidt baggrundsviden til de forskellige traditioner.

Julefrokost

Her får du tips og idéer til, når du skal holde julefrokost både i hjemmet og i virksomheden.

Julegløgg

Her på redaktionen elsker vi julegløgg, det er så hyggeligt. Her finder du historien bag julegløggen samt opskrifter på hjemmelavet gløgg og tilbehør.

Julesange

Julemusik skaber den helt rette stemning til julen! Hvad er forskellen på en julesalme og en julesang? Her får du også rabatkode til julesanghæfte.

Juleaktiviteter

Julelege og juleaktiviteter plejer at værdsættes af alle. Sørg derfor for at fylde julen med ekstra juleunderholdning i år.

Nytårsfest

At fejre året der er gået, og byde velkommen til det nye, er en af året største fester! Her får du tips og idéer til nytårsaften, om alt fra invitation til dresscode og underholdning.

Julehygge for børn

Julen er børnenes højtid! Hvad med at holde en hyggelig julefest for børnene og deres venner i julemåneden? Her får du brugbare tips!

Julens bedste festlege!

Julefest på jobbet? Gløggaften derhjemme? Julefest i foreningen eller på skolen eller måske børnefødselsdag i juletiden? Og selvfølgelig julesammenkomster med familie, slægt og venner! Her finder du vores bedste festlege til julen!