Du er her

Spillelister

Dovne, solmættede eftermiddage og lune sommeraftener er som skabt til hygge og fest! Med Grapevines færdige festprodukter og gør-det-selv-events forgylder du alt fra grillaftenen med vennerne til sommerfesten på jobbet eller picnicen med børnenes skoleklasse...
Vi har samlet idéer til både den lille og den store 30-årsfest.
40-år skal fejres! Vi har samlet lidt ting at tænke på når du skal fejre din 40-årsdag.
Festen midt i livet! 50-årsfesten plejer at blive en af livets store fester. Vi har samlet lidt at tænke på og tips til den sjoveste fest.
Fejr 60 år! Vi har samlet vores tips og idéer til den sjoveste 60-årsfest.
Arrangér en supersjov og nostalgisk 80'er fest. Her får du gode tips til, hvordan det kan løbe af stablen. Alt fra tøj, mad og musik til underholdning.
Supersjove skattejagter, som børnene løser i mobilen. Med en spændende historie, spørgsmål og svar. Som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Superenkelt at arrangere - og sjovt for børnene! Vil du se, hvordan det hele fungerer? Se filmen!
At fejre året der er gået, og byde velkommen til det nye, er en af året største fester! Her får du tips og idéer til nytårsaften, om alt fra invitation til dresscode og underholdning.
Sommeren er det perfekte tidspunkt til at holde en fest. Benyt lejligheden til at arrangere en fest for venner og familie, gerne udendørs! Her finder du inspiration.
quiz spilleliste
Average: 5 (1 vote)

Spillelister til quizzer

Mange af vores quizzer indeholder musikspørgsmål. I hvert produkt, som du køber, får du et direkte link til spillelisten, som du skal bruge, men her har vi også samlet alle vores spillelister online. Find spillelisten som du skal bruge og tryk på linket.

Category: