Du er her

Mobilevent med dine egne spørgsmål

299 kr

Leverance direkte på e-mail

Review: 
Average: 4.2 (15 votes)

Mobilevent med dine egne spørgsmål

Lav din helt egen mobilquiz med dine egne spørgsmål, svaralternativer og billeder! En virkelig sjov, helt unik og anderledes aktivitet til polterabend, fødselsdagsfest, bryllup, firmaevent eller en anden begivenhed, hvor en, nogen eller noget skal være i centrum!
Din egen mobilevent kan handle om hvad som helst, en person, et sted, en begivenhed, en virksomhed og så videre - det er kun din fantasi, som sætter grænserne!
Lav en mobilevent om en person, som har fødselsdag. Find på sjove spørgsmål om den person, der skal fejres, og lad vennerne dyste i kundskab om dagens hovedperson! Eller find på spørgsmål om den person, der skal giftes, til hans/hendes polterabend - eller stil måske spørgsmål om den, som hovedpersonen skal giftes med. Til firmafesten kan man lave sjove spørgsmål om noget, der er sket på arbejdspladsen. Lav en mobilevent med fodboldspørgsmål til fodboldklubbens sommerafslutning, eller til en vandring i byen eller naturen med spørgsmål om de steder og omgivelser, man kommer til! En mobilevent kan bruges til næsten alt og er altid lige sjov!

En mobilevent er en perfekt måde at flytte en gruppe mennesker fra et sted til et andet - uden at afsløre slutdestinationen!

Din egen mobilquiz fungerer stort set som vores øvrige mobilskattejagter og events, men du finder selv på tema og spørgsmål i stedet for at få en færdig historie og færdige spørgsmål. Du bestemmer også, hvor, hvornår og hvordan mobilquizzen skal gennemføres, og afsætter positioner på kortet og bestemmer ruten. Du skaber let det hele og styrer det fra din egen lille arrangørsite, det er nemt, smart og supersjovt - både at skabe eventen og at gennemføre den!

Du skaber din event på din egen lille arrangørsite:

1. Du skriver en introduktion til mobilquizzen, hvad den handler om, hvem skal fejres osv. Her kan du uploade et passende billede.
2. Du finder på op til 10 spørgsmål med hver 3 svaralternativer og - hvis du vil - et billede. Hvis du ikke har et billede til et spørgsmål, kan du vælge mellem forskellige passende illustrationer.
3. Du bestemmer ruten for mobileventen ved at afsætte positioner på et kort. Du bestemmer, hvor den starter, hvor lang den skal være, hvor den fører hen, og hvor det hele slutter.
4. Du skaber op til 10 hold med holdnavne.
5. Du skriver en afslutning - fx om man efter den afsluttede event skal gøre noget specielt, gå et sted hen eller lave noget specielt etc.
6. På arrangørsiten skabes en QR-kode til at starte hvert hold.

Du gennemfører eventen:
1. Hvert hold skal bruge en mobiltelefon, hvor de downloader vores app.
2. Du starter hold ved at scanne QR-koder med appen. Så går hvert holds event i gang.
3. Holdene læser din introduktion og får derefter instruktioner om, hvordan de skal gøre.
4. Holdene følger kortet i mobilen. Når de kommer til en kortposition, får de et spørgsmål, som skal besvares. Når de har svaret, ser de næste kortposition osv.
5. Når holdene når slutdestinationen, læser de din afslutning og eventuelle instruktioner.
6. Efterhånden som holdene løser quizzen, og efter alle hold er færdige, ser du, hvor mange rigtige svar holdene har haft.
7. På et passende tidspunkt efter eventen er gennemført, kan det være sjovt at gennemgå de rigtige svar og - hvis man vil - udse det eller de hold, der har haft flest rigtige svar!

Dette får du:
Direkte efter bestilling får du tre mails fra os. Du får en mail med bekræftelse på købet, en mail med en guide i pdf-format til hvordan du skaber og arrangerer mobileventen, og en mail med titlen "Nu kan du skabe din egen mobilevent". I den sidste mail er der et unikt link til din arrangørsite samt en aktiveringskode og en testkode. Testkoden bruger du, når du laver din egen test, før du skaber din event. Med aktiveringskoden kan du derefter skabe en event - en event, der kan gennemføres én gang for op til 10 hold.

 


Udendørs skattejagt med udfordrende opgaver – både noget til hjernen og kroppen! Til børn på ca. 8-12 år. Perfekt til en klassefest eller en fest inspireret af Fangerne på fortet.
179 kr
En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør .....
249 kr
Blandet alder + 8-12 år. En cool detektivskattejagt med kort og gåder i mobilen. Gåderne er klar til brug, men du bestemmer ruten for skattejagten.
199 kr
Mordet på Mystery Manor er en udfordrende og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en middag udover det sædvanlige! Mordet på Mystery Manor kræver hverken udklædni...
299 kr
Vi befinder os i datidens New York. Don Giovanni, overhoved i byens mægtigste ”familie” har inviteret til sin ældste datter, Alegras, bryllup. I morgen skal det sto...
299 kr
PERFEKT TIL KICKOFF! Et coolt mobilbaseret event for voksne! Perfekt til både teambuilding, afterwork, julefest eller polterabend. Inddel deltagerne i op til 10 hold, som kæmper mod hinanden på tid...
399 kr
Et sjovt mobilbaseret event for voksne! Op til 10 hold konkurrerer mod hinanden om at komme først rundt om jorden. På vejen skal der besvares spørgsmål for at k...
399 kr
Den ultimative musikquiz til enhver fødselsdagsfest! 23 sange, som alle har at gøre med fødselsdag og at fejre livet, og sjove, fyndige spørgsmål, som k...
149 kr
Er du interesseret i vores mobilskattejagter? Men vil du vide lidt mere om hvordan de foregår, og hvordan de ser ud, inden du bestiller? Så kan du prøve hvordan de fun...
1 kr
En cool skattejagt i mobilen, med sommeren som tema! Skattejagten passer perfekt til en fødselsdagsfest, men også til børnene ved en sommerfest, til sankthans eller b...
199 kr