Du er her

Sommerens sjoveste skattejagter udendørs!

Dovne, solmættede eftermiddage og lune sommeraftener er som skabt til hygge og fest! Med Grapevines færdige festprodukter og gør-det-selv-events forgylder du alt fra grillaftenen med vennerne til sommerfesten på jobbet eller picnicen med børnenes skoleklasse...
Se filmen om hvordan du holder den sjoveste børnefødselsdag med en temaskattejagt!
Supersjove skattejagter, som børnene løser i mobilen. Med en spændende historie, spørgsmål og svar. Som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Superenkelt at arrangere - og sjovt for børnene! Vil du se, hvordan det hele fungerer? Se filmen!
En rund fødselsdag er en af livets store fester, og bør fejres med manér! Her får du tips og inspiration.
Sommeren er det perfekte tidspunkt til at holde en fest. Benyt lejligheden til at arrangere en fest for venner og familie, gerne udendørs! Her finder du inspiration.
skattejagt udendørs
Average: 4.8 (5 votes)
Når foråret og sommeren kommer, bliver børnene rastløse, og man vil være udendørs - også til fødselsdage og fester! Her er er vores bedste skattejagter til udendørs fødselsdagsfester!

Alle sommerens sjoveste skattejagter udendørs!

Alle vores temaskattejagter kan gennemføres udendørs, hvis man vil. Man kan bruge ledetråde eller selv lave et kort over området, som man skal være i, og markere, hvor gåderne findes. Visse af skattejagterne har temaer, som man måske føler passer allerbedst udendørs og om foråret og sommeren, som fx en detektivskattejagt, en piratskattejagt eller en skattejagt under vandet eller i alfernes verden. Til de lidt ældre børn er der skattejagter med forskellige opgaver/missioner. Og så har vi jo også vores virkelig cool mobilskattejagter, hvor vi kombinerer det at følge et kort og løse gåder med at være ude og løbe rundt i den friske luft!
skattejagt udendørs

Coola mobilskattjakter!

Vores mobilskattejagter er nemme at bruge, har sjove historier og udfordrende gåder. Du bestemmer hvornår, hvor og hvordan! Børnene følger et kort og svarer på gåderne direkte i mobilen. Op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid!
Category: