Du er her

Efterårets bedste mysterier til store og små

Sådan arrangerer du en komplet halloweenbuffét - spøgelsespizza, medistermonstre, chokoladerromkugleedderkopper, marshmallowsspøgelser og heksebryg med fladdermuslorte og meget andet lækkert!
Oplys efterårsmørket med en halloweenfest - efterårets sjoveste for både børn og voksne! Vi har samlet alle vores tips til den sjoveste fest!
Halloweenfesten skal selvfølgeligt forgyldes med sjove festlege! Her får du tips om de bedste lege til halloweenfesten - både for børn og voksne.
Skab den rette stemning til halloweenfesten med musik og lydeffekter! Vi har lavet færdige spillelister til halloweenfesten - en til børnenes halloweenfest og en til de voksnes.
Der skal være skræmmende, lækker mad til halloweenfesten! Her får du vores favorit opskrifter!
Sådan skaber du ægte halloweenstemning! Skridt-for-skridt til en fin græskarlygte og skabeloner og flaskeetiketter til at bestille gratis!
INVITATIONSKORTDESIGNER! Lav superfine invitationskort til børnefødselsdagen eller festen – helt gratis! Vælg mellem mere end 20 fine kort, skriv din egen tekst og få et færdigt, fint kort til at skrive ud. Hurtigt og nemt!
mysterier til børn
Average: 4.5 (2 votes)

Efterårets bedste mysterier til børn og voksne

Når efterårsmørket kommer krybende, er det den helt rigtige tid til at hygge, og måske gyse lidt, med et spændende mysterium! Vi har en hel masse færdige mysterier, der passer til alle! Fra mysterieskattejagter med en spændende historie og sjove gåder til de yngste til mere avancerede mysterier, mobilskattejagter og escape games til de lidt ældre børn. Til de voksne er der mobilevents med spiontema og mordmysterier, hvor alle gæsterne spiller afgørende roller, samt mordgåder, hvor man skal bruge de "små grå". Her anbefaler vi efterårets bedste mysterier til forskellige aldre!

Mysterier til de yngste

Mysterier med hyggelige gys og en spændende historie, et actionfyldt eventyr med tilpas svære gåder og fysiske udfordringer, så man ikke mister koncentrationen! Mysterierne fås i to forskellige sværhedsgrader, til ca. 4-6 år og til børn fra 7 år.

Mysterier til de lidt ældre børn

Lidt mere avancerede mysterier med flere momenter, som at finde vej via et kort i mobilen, eller som i mysterier og escape games, hvor man først skal regne ud, hvad en opgave egentlig går ud på, før den kan løses.Disse mysterier passer til børn fra 8-9-10 år.

Mysterier og mordgåder til voksne

Begiv jer ud på spionjagt med mobilen som hjælp, lad hele mordmysteriet udspille sig i hjemmet eller løs en finurlig mordgåde under en middag!

Mysterier til Halloween

Når halloween nærmer sig, vil man måske gerne have et mysterium med spøgelser, monstre og vampyrer … Læs mere om sjov underholdning og festlege til halloweenfesten - både til børn og voksne - her >>