Du er her

Halloweenfest – de bedste festlege for store og små!

Når efterårsmørket kommer krybende, er det den helt rigtige tid til at hygge, og måske gyse lidt, med et spændende mysterium! Vi har en hel masse færdige mysterier, der passer til alle!
Til halloween hører det sig til med græskar! Vi fortæller dig alt det som du ikke vidste om halloween græskarret, hvad det egentligt har at gøre med halloween, og om hvordan man laver græskarlygter og lækre opskrifter med græskar.
Sådan arrangerer du en komplet halloweenbuffét - spøgelsespizza, medistermonstre, chokoladerromkugleedderkopper, marshmallowsspøgelser og heksebryg med fladdermuslorte og meget andet lækkert!
Oplys efterårsmørket med en halloweenfest - efterårets sjoveste for både børn og voksne! Vi har samlet alle vores tips til den sjoveste fest!
Her har vi samlet vores bedste skattejagter, escape games, mysterier, quizzer, festlege og mordmysterier til halloweenfesten.
Til halloween skal man klæde sig ud! Her får du tips til både sjove og søde halloweenkostumer for de små og lidt mere uhyggelige for de større...
Halloweenfesten skal selvfølgeligt forgyldes med sjove festlege! Her får du tips om de bedste lege til halloweenfesten - både for børn og voksne.
Skab den rette stemning til halloweenfesten med musik og lydeffekter! Vi har lavet færdige spillelister til halloweenfesten - en til børnenes halloweenfest og en til de voksnes.
Der skal være skræmmende, lækker mad til halloweenfesten! Her får du vores favorit opskrifter!
Sådan skaber du ægte halloweenstemning! Skridt-for-skridt til en fin græskarlygte og skabeloner og flaskeetiketter til at bestille gratis!
INVITATIONSKORTDESIGNER! Lav superfine invitationskort til børnefødselsdagen eller festen – helt gratis! Vælg mellem mere end 20 fine kort, skriv din egen tekst og få et færdigt, fint kort til at skrive ud. Hurtigt og nemt!
halloweenfest
Average: 4.8 (8 votes)

Halloweenfest - de bedste festlege for store og små!

Her har vi samlet vores bedste skattejagter, escape games, mysterier, quizzer, festlege og mordmysterier til halloweenfesten.

Halloweenfest for de yngste

Halloweenfesten for de yngste skal give små, sjove gys, men skal ikke være rigtigt uhyggelig! Frække spøgelser og flinke vampyrer må gerne være med til festen! For de yngste er en skattejagt efter slikskatten selvfølgelig den perfekte leg til halloweenfesten!
halloweenfest lege

Halloweenfest for skolebørnene

Når børnene er blevet lidt ældre, bliver udklædningen lidt mere uhyggelig og mysterierne lidt sværere at løse! Vælg en spøgelsesjagt med sjove spørgsmål eller en udendørs mobilskattejagt, et escape game til et spændende mysterium indendørs eller vores nye halloweenleg med forskellige opgaver, som du kan holde næsten hvor som helst og for mange børn!

Halloweenfest for voksne - det er ikke bare børnene, som skal have det sjovt!

Til de voksnes halloweenfest er der sjove festlege og quizzer, der kickstarter halloweenstemningen. En mordgåde - med eller uden at gæsterne spiller roller - passer også helt perfekt til halloweenfesten!