Du er her

Skattejagter til børn i alle aldre

Hvilket tema skal man vælge? Hvad skal børnene have at spise? Hvilke lege er sjovest? Hvilken skattejagt er bedst?
INVITATIONSKORTDESIGNER! Lav superfine invitationskort til børnefødselsdagen eller festen – helt gratis! Vælg mellem mere end 20 fine kort, skriv din egen tekst og få et færdigt, fint kort til at skrive ud. Hurtigt og nemt!
Supersjove skattejagter, som børnene løser i mobilen. Med en spændende historie, spørgsmål og svar. Som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Superenkelt at arrangere - og sjovt for børnene! Vil du se, hvordan det hele fungerer? Se filmen!
Når foråret og sommeren kommer, bliver børnene rastløse, og man vil være udendørs – også til fødselsdage og fester! Her er er vores bedste skattejagter til udendørs fødselsdagsfester!
Sådan arrangerer du en fødselsdag med pirattema og skattejagt på de 7 have! Udklædning, mad, lagkage og lege...
Den perfekte fødselsdag for små prinsesser og prinser! Her får du tips som gør prinsessefødselsdagen til en succes!
Her finder du tips til aktiviteter for børnene i påsketiden. Dekorer bla. æg og arrangér den sjoveste æggejagt for børnene.
Average: 4.8 (4 votes)

Skattejagter til børn i alle aldre

De fleste af os har mange overvejelser, når det er tid for børnefødselsdag, og man skal finde på noget sjovt at lave. Når børnene er yngre, vil man ofte gerne undgå "fri leg", så børnene ikke vælter hele huset. Når børnene bliver lidt ældre, vil man gerne finde på en cool og sjov aktivitet, men det kan være svært at finde på lege, som børnene synes om - det må jo helst ikke være for barnligt eller "pinligt". En skattejagt eller et mysterium af eller anden art er tit en rigtig god aktivitet - ikke mindst, hvis der ved afslutningen venter en lille belønning (for de små i form af den obligatoriske slikpose)!

For de yngste er en enkel skattejagt en sjov udfordring, og når børnene bliver lidt ældre, er det sjovt med en skattejagt, der indeholder gåder og finurligheder, som skal løses. De ældre børn kan underholdes med et "escape game" eller "missioner", der minder om Fangerne på fortet, man kan også vælge en skattejagt, som løses med ungernes favoritredskab - mobilen!

Her er vores bedste skattejagter til forskellige aldre!

Skattejagter til børn i alderen 4-6 år

De små børn er virkelig dygtige til skattejagt - og de plejer også at synes, at det er supersjovt! Tilpas sværhedsgraden efter børnenes alder og antallet af børn, og del gerne en større gruppe af børn op i mindre grupper, så bliver det lettere at koncentrere sig. I denne alder plejer det at være sjovt at holde en temafest og klæde sig ud. Dette er populære temaskattejagter med en spændende historie og sjove udfordringer til dem, der endnu ikke kan læse og regne (så meget).

Skattejagter til børn i alderen 7-8 år

Når børnene begynder at kunne læse, får skattejagterne en ny dimension, idet børnene selv kan læse gåderne og udfordringerne - følelsen af at kunne klare noget helt selv uden hjælp fra en voksen er fantastisk! Skattejagterne bliver sjove eventyr med et par passende udfordringer på vejen! I denne alder er det stadig sjovt med store fødselsdagsfester og et tema, men mange børn vælger nu en "detektivfest" i stedet for en "prinsessefødselsdag" med lyserødt tema. Alle vores temaskattejagter fås dog i alderstilpassede varianter - til 4-6 år og til børn fra 7 år, og der er masser af temaer at vælge imellem!

Hvis du er i tvivl om, hvilken version du skal vælge til 6-7 år, så plejer de begge at fungere. De lidt lettere skattejagter bliver fartfyldte eventyr, og hvis der er mange børn, er det godt at satse på de lidt nemmere versioner. De lidt sværere udgaver fungerer også godt og passer fint, hvis der er lidt færre børn, så det er nemmere at koncentrere sig, og hvis børnene skulle køre fast i en gåde, kan en voksen hjælpe dem lidt på vej.

Skattejagter til børn i alderen fra ca. 8 år

Nu må udfordringerne gerne være lidt sværere. Børnene kan klare mere, end man umiddelbart tror! Logik, matematik, sprog, kodeskrift og flere praktiske udfordringer passer perfekt til en skattejagt til børn, der har gået i skole i nogle år. Her finder du nogle sjove skattejagter: