Underholdning til Eurovisioneurovision

Eurovision Song Contest quiz

Hvem kan mest blandt venner eller familie om Europas største musikfest; Eurovision Song Contest? Med en spilleliste fyldt med 20 kendte Melodi Grand Prix sange, og 40 dertilhørende spørgsmål, kan I genopleve alle de sange vi kan huske og elsker - eller hader...

I quizzen får du 40 spørgsmål om Det Europæiske Melodi Grand Prix, svarblanket og facit. Alt er færdigt til at blive udskrevet og bruges. Spørgsmålene er om Eurovision Song Contest gennem tiderne og har varieret sværhedsgrad. Den blandede sværhedsgrad betyder at alle kan svare på noget, både den inkarnerede Grand Prix fan og den mindre interesserede. Hvis I konkurrerer i hold, deles holdene med fordel op i blandede aldre og viden.

Til hver sang er der to spørgsmål. Det første spørgsmål handler om sangen, som spilles og spørgsmål to er et ekstra spørgsmål med tilknytning til Eurovision.

Quizzen tager ca. 1 time, man kan derfor evt. fordele den i løbet af aftenen, eller man kan forkorte den, hvis man ønsker den skal tage kortere tid. Man kan konkurrere i hold eller individuelt.

Pris: 149 dkr
l