teambuilding konkurrence og aktivitet til fest og eventgrillfest

Grillfest!

Er det tid til en grillfest? Forgyld grillaftenen med en superunderholdende pointjagt med grilltema! Del dine gæster op i hold og lad dem løse 10 sjove udfordringer, mens du passer grillen. Med denne sjove pointjagt er det hurtigt og enkelt at arrangere sommerens sjoveste grillfest!
Udfordringerne er varierede - det handler om at bruge både viden, logik og fantasi for at finde frem til kendte personer, årstal, madretter, matche kendte kokke med deres tv-programmer, svare på gåder og løse et tændstiksproblem - alt med grilltema. Man skal desuden smage på drinks, teste grillmarinader og hvis man har lyst, kan man afslutte med en enkel madlavningsudfordring, hvor alle holdene skal blande en kold dressing til middagen, som derefter får point af gæsterne (kan udelades).
I produktet får du alle udfordringerne på papir. Du printer og lægger siderne ud på udvalgte steder/stationer i hjemmet eller haven. Til to af udfordringerne skal der bruges nogle smagsprøver, men det er enkelt arrangeret! Udover det er alt færdigt og kan bruges direkte. Dine gæster får et svarskema til at skrive på. Du får en kortfattet værtguide med tips til forberedelse og gennemførsel, og naturligvis facit og forklaringer. Det tager maks. en halv time at forberede, det er let og enkelt og superunderholdende for dine gæster!
Pointjagten er beregnet til voksne, men lidt ældre børn kan også synes, at det er sjovt at være med til at løse udfordringerne, bland i så fald gæsterne i forskellige aldre på holdene. Pointjagten egner sig både til den lille grillaften såvel som til den store grillfest.
Krydr grillaftenen med noget helt specielt her til sommer!
Pris: 159 dkr
l