Festlege til den runde 40-års fødselsdagQuiz 40-års fødselsdag

Quiz: 40 år af minder

Falklandsøerne, Michael Meyerheim, Kurt Cobain, Nelson Mandela, Perestrojka, Aqua, M/S Estonia og Muhammedtegningerne er sådant, som dukker op i vores quiz "40 år af minder!" - et tilbageblik over de år som den, der fylder 40 har oplevet, stort som småt! Vores fødselsdagsquiz begynder i 1977, og indeholder spørgsmål om store begivenheder i Danmark og i verden, om tv, musik, politik, kultur, sport og meget mere.
Quizzen er opdelt efter årstal fra 1977 og fremefter. Der stilles et eller flere spørgsmål relateret til forskellige årstal, som sammenlagt kræver 65 svar. Spørgsmålene er varierede og handler om alt det, som har præget tidsperioden - hvem spillede i tv-serien, som vi aldrig glemmer, fra hvilken film er filmmusikken hentet, og kan vi huske navnene og stederne på det, som tidligere toppede nyhederne? Udfordrer familie og venner i en quiz om de seneste 40 år! Lad dem konkurrere i par eller hold. Quizzen passer perfekt til 40-års fødselsdagen og kan med fordel deles op, så man tager nogle spørgsmål hist og her og får en rød tråd af tilbageblik i løbet af aftenen!

Du får alt, hvad du skal bruge, spørgsmål, spilleliste til musikspørgsmål på Spotify (man kan bruge en gratis konto) svarskema og facit - alt i fint design. Quizzen leveres til dig direkte pr. e-mail, og du skriver selv ud så mange svarskemaer, som du skal bruge.
Pris: 149 dkr
l