Skattejagt

Forslag til skattejagt / skattejagt gåder / skattejagt idéer

Mangler du skattejagtidéer? Vi har forskellige typer af skattejagter, som har forskellige udformninger. Temaskattejagterne minder dog om hinanden i udformningen. Her begynder det hele ofte med en spændende historie, som forflytter børnene til prinsessens kongerige, ud på de syv have, eller til Amazonas jungle, alt afhængigt af tema. Der får børnene, nu som en gruppe sørøvere, eventyrere eller superhelte, en opgave. Det handler om at løse nogen form af mysterie, måske redde Big City fra skurken med den grønne maske, at redde prinsen fra at leve sit liv som en frø, eller at finde en mytisk skat i en glemt jungleby. Ved hjælp af ledetråde skal børnene nu løse forskellige udfordrende skattejagt gåder og mere fysiske udfordringer, mens de gør det, samler de enten nøgler til at låse op et hemmeligt kammer med eller de skal finde nissernes forsvundne huer. Til sidst leder det hele frem til mysteriets løsning og en belønning / skat. Alle vores skattejagter er originalprodukter med fint layout. De er hovedsageligt lavet til underholdning, men man lærer også noget på vejen, og for at løse gåderne behøver man at bruge både logik og kundskaber. Produkterne indeholder ingen merchandise. Med vores underholdende historier og børnenes fantasi bliver vores skattejagter til fantastiske eventyr!

Hvilket alderstrin skal jeg vælge?

Mange af vores skattejagter findes tilpassede for forskellige aldre, ofte opdelt i 4-6 år og 7-10 år. Da har de samme tema og historie, men gåder og udfordringer er lidt enklere for de mindre børn og lidt sværere for de ældre.Til skattejagterne fra 7 år, findes lejlighedsvis gåder, hvor man behøver at kunne læse samt enkel matematik. Er børnene, du vil lave skattejagten for, i blandede aldre eller mellem to alderskategorier, kan det være bedst at vælge den enklere variant. En skattejagt skal jo ikke være for svær, men i stedet underholdende, og det er sjovere, hvis de klarer at løse gåderne. Derudover skal man tænke på at en gåde, som er enkel for børnene når de tænker i fred og ro, kan være sværere at løse når man springer rundt med vennerne på en spændende skattejagt. Vælger man på den anden side en sværere skattejagt, eller hvis børnene er blandt de yngre, så kan instruktøren hjælpe til. Det vigtigste er ikke nødvendigvis at det bliver rigtigt, men derimod at fantasien får frit løb, og at man for en stund kan begive sig ud på et spændende skattejagt.

Temaskattejagt eller ej?

I visse tilfælde er det jo en selvfølge, at man skal have en temaskattejagt, har fødselsdagsbarnet givet udtryk for at det skal være en piratfødselsdag, er valget enkelt. Hvis det ikke er tilfældet, må man tage hensyn til hvor meget tid man har, og hvor man skal være. I oversigtstabellen ser du lidt fakta og forslag til skattejagter. Temaskattejagterne er omfattende nok, til at man kan “lave” en hel temafest, det kræver ikke meget mere end at børnene måske kommer udklædte. Skattejagterne er også tilstrækkelige til at være den eneste aktivitet på en børnefødselsdag – sammen med mad og / eller lagkage så er festen ordnet!

De lidt enklere skattejagter, uden tema, fungerer perfekt hvis man vil vælge sit eget tema eller vil holde en fest uden noget specielt tema. De kan også forkortes, så de kan kombineres med andre lege og aktiviteter. En enkel skattejagt er også en sjov aktivitet i andre sammenhæng end på en børnefødselsdag, måske når familien er på besøg eller som aktivitet på en fest / middag, hvor nogle børn er med. Med en popcornskål eller en lille slikpose til børnene som “skat” kan den forgylde aftenen for de mindre gæster. En enkel skattejagt kan også passe perfekt i jagten på påskeægget.

Hvor skal man være, ude eller inde, hjemme eller et andet sted?

Vores skattejagter er skrevet, så man selv kan vælge, hvor man skal være, ved hjælp af vores legeskemaer og ledetråde, tilpasser du selv skattejagten til det sted, du vil være på; hjemme, indenfor, i haven eller både inde og ude. Skattejagterne fungerer også fint i parken eller på legepladsen. Er man i et andet slags lokale, kan man eventuelt selv finde på sine egne ledetråde, eller finde på en anden sjov løsning end vores ledetråde, for at finde gåder og udfordringer. Man kan så fx trække en lang snor, som børnene følger, eller tegne sit eget skattekort.

Hvad får jeg i en skattejagt?

Vores skattejagter – og alle vores andre produkter er færdige løsninger af høj kvalitet. Du køber ikke en guide til, hvordan du skal gøre – det hele er allerede gjort! Du køber produktet, betaler sikkert med kreditkort og får derefter produktet direkte i en fil pr. mail. Derefter skriver du det ud, som du behøver. Du får en skridt-for-skridt guide, som beskriver hvordan du arrangerer det hele, og du får alt det som du behøver, såsom gåder, opgaver og udfordringskort og et fint diplom til alle deltagere. Det eneste du i visse tilfælde behøver at tilføje er en enkel rekvisit, hvor vi har stræbt efter at bruge ting, som de fleste har derhjemme. Idéen med vores produkter er, at du enkelt kan arrangere en professionel festaktivitet hjemme, uden at du behøver at investere så meget tid – og samtidigt være til en rimelig pris!

Poster til skattejagt

Med til vores skattejagter hører et legeskema, hvor man får idéer til ledetråde og poster, hvor man kan placere gåderne, som skal løses. Planlæg skattejagten ved hjælp af spiloversigten. Der skriver du de gemmesteder til næste post med gåder og udfordringer, som passer til det sted, hvor du vil afholde skattejagten. Til din hjælp får du en liste over tænkelige gemmesteder og ledetråde til næste post. Du kan således vælge det, der passer til netop det sted, hvor du vil være. Du kan vælge, om du vil gennemføre det hele indendørs eller udendørs eller både og. Alternativt kan du tegne dit eget skattekort til børnene, du markerer i så fald næste post og de stationerne/posterne på kortet eller trækker en lang snor, de kan følge mellem stationerne/posterne. Idéer til poster til skattejagt kan være i et træ, en spand, i en sko, i støvsugeren, under dørmåtten, i bogreolen mm.

Hvordan laver man en skattejagt? Idéer til skattejagt!

Skal du arrangere en skattejagt fødselsdag? Vores forslag til at lave en skattejagt fødselsdag er først at fremmest at bestemme sig for et tema, og derefter bestemme dig for om du skal holde skattejagten inde eller ude. Idéer til skattejagt kan fx være en prinsesseskattejagt, en superheltekattejagt eller piratskattejagt mm. Man skal derefter bestemme sig for poster til skattejagten. Find en række gemmesteder/poster til en skattejagt indendørs, hvor du kan ligge skattejagt gåder. Skattejagtposter kan være indenfor i skabe, bag en pude mm. Til en skattejagt udendørs kan det være et træ, bag en busk, mellem nogle blomster, og her kan skatten være gravet ned eller gemt på anden kreativ måde. Man kan også udføre skattejagten med et skattekort, her markerer man så de forskellige skattejagtsposter. Man kan selv lave et fint skattekort til skattejagten ved at dyppe et stykke vat i te eller kaffe og stryge henover papiret, så det ser autentisk brunt ud, og brænde det i kanterne. Idéer til skattejagt på pinterest!

En sjov skattejagt er, når børnene kommer lidt rundt inden- eller udenfor og bliver udfordret, men uden at det bliver for svært – for det skal jo også være sjovt! Opgaver til skattejagt kan være forskellige gåder eller opgaver, som skal løses, puslespil, eller objekter, som skal indsamles.

Hvorfor skal jeg købe en skattejagt?

Skattejagterne kan bruge i mange sammenhæng, men egner sig selvfølgeligt rigtig godt til børnefødselsdag. Med en temaskattejagt fra os kan du, enkelt og uden at investere for meget tid, arrangere en rigtig sjov og professionel fest derhjemme. At kunne holde det hele hjemme kan være betydeligt billigere end en aktivitet på et legeland. Udfordringen i at arrangere en fest hjemme er ofte, at det tager meget tid, og derfor er vores skattejagter lavet således at alt, som du behøver til aktiviteten er i produktet, du behøver ikke at gå i en lang række butikker for at lede efter specifikke ting. Desuden betyder en temaskattejagt at man så har valgt et tema for fødselsdagen, og så behøves ikke så meget andet, så har man arrangeret en fest!

Skattejagt er altid sjov. Skattejagt - stor guide

En skattejagt er noget af det sjoveste, som findes! Mangler du forslag til skattejagt, idéer til skattejagt, skattejagt gåder og poster til skattejagt? Du kan også bruge mobilen til skattejagt. En skattejagt er den perfekte børnefødselsdagsaktivitet og kan desuden passe i mange andre sammenhæng. Vi på grapevine har udviklet en helt masse forskellige skattejagter i lidt forskellige formater og med forskellige temaer. Mange af dem er opbyggede som mysterier med opgaver, som skal løses, med et tema som børnene kan lide, pirater, prinsesser, superhelte, jungle, detektivtema osv. Hvilken skattejagt er så den bedste for dig, hvilken skal du vælge? Her får du en oversigt over alle vores forskellige skattejagter, & skattejagt poster, så du enkelt finder den, som passer bedst til dig og ikke mindst til børnene!

Vi inviterede børnene til en børnefest og lavede en film, som du kan se her

Oversigt - alle vores skattejagter for børn:

SchatzsucheThemaÅlterVorbereitungszeitZeitumfangWo?Mit was?
Schatzsuche für Kinder-3-10 Jahreca 15 minca 20-30 minDrinnen (ums Haus)Hinweise
Schatzsuche für Kinder im Freien-3-10 Jahreca 15 minca 30 minNur draußenHinweise, Aufgaben
WINTER Schatzsuche im Freien-3-10 Jahreca 15 minca 30 minDraußen mit Schneeknifflige Hinweise
MärchenschatzsuchePrinzessin / Ritter4-9 Jahreca 20 minca 30 minDrinnenHinweise und Märchen
Piratenschatzsuche: Schnitzeljagd auf den 7 WeltmeerenPiraten4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Piratenschatzsuche: Schnitzeljagd auf den 7 Weltmeeren Piraten7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Schatzsuche: Das PiratenrätselPiraten4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Schatzsuche: Das PiratenrätselPiraten7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Halloween Schatzsuche: Gruselrätsel auf dem MonsterballHalloween, Monster, Gespenster, Ungeheuer4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Halloween Schatzsuche: Gruselrätsel auf dem MonsterballHalloween, Monster, Gespenster, Ungeheuer7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das PrinzessinnenrätselPrinzessin4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das PrinzessinnenrätselPrinzessin7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das SuperheldrätselSuperhelden4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das SuperheldrätselSuperhelden7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Dschungelrätsel

Schatzsuche im Dschungel

4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Dschungelrätsel

Schatzsuche im Dschungel

7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das DinosaurierrätselDinosaurier4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das DinosaurierrätselDinosaurier7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das GeisterrätselGeister4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das GeisterrätselGeister7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Detektivrätsel"allgemeines Rätsel"4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Detektivrätsel"allgemeines Rätsel"7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das ZirkusrätselZirkus4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das MuseumsrätselMuseum / Geschichte7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das HalloweenrätselHalloween, Gespenster, Ungeheuer4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das HalloweenrätselHalloween, Gespenster, Ungeheuer7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das WeihnachtsrätselWeihnachten4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das WeihnachtsrätselWeihnachten7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Ostereierschatzsuche: Die Eierjagd Ostern4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Ostereierschatzsuche: Die EierjagdOstern7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Schnitzeljagd mit dem OsterhasenOstern4-9 Jahreca 15 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das SommerrätselSommer4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das SommerrätselSommer7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Elfenrätsel Elfen, Feen4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Elfenrätsel Elfen, Feen7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Hotelrätsel Hotel, Reisen4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das Hoterätsel Hotel, Reisen7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das WaldrätselWald, Camping4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das WaldrätselWald, Camping7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Detektive im MuseumAlte Ägypten9-12 Jahreca 20 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenRätsel, Aufgaben
Detektive im SchlossAlchemie9-12 Jahreca 20 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenRätsel, Aufgaben
Das EislandrätselEisprinzessin, Winter4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das EislandrätselEisprinzessin, Winter7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das UnterwasserrätselUnterwasser4-6 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Das UnterwasserrätselUnterwasser7-10 Jahreca 30 minca 40 min- 1hDraußen und /oder drinnenHinweise, Rätsel, Aufgaben
Die Jagd nach den WeihnachtsgeschenkenWeihnachten7-11 Jahreca 20 minca 40 min- 1hDrinnenRätsel, Aufgaben
Die Spur des PiratenschatzesPiratenAb ca 10 Jahreca 20 min30 min - 1 h (je nach Abstand)DraußenKarte und Rätsel per Handy
Die Spur des GeisterschatzesGeister, HalloweenAb ca 10 Jahreca 20 min30 min - 1 h (je nach Abstand)DraußenKarte und Rätsel per Handy
Die Spur des JuwelsAbenteuerAb ca 11 Jahreca 20 min30 min - 1 h (je nach Abstand)DraußenKarte und Rätsel per Handy
Die Spur des Diebs mit MaskeDetektivAb ca. 10 Jahreca 20 min30 min - 1 h (je nach Abstand)DraußenKarte und Rätsel per Handy
EiersucheOstern5-7 Jahreca 20 min30 min - 1 h (je nach Abstand)DraußenKarte und Rätsel per Handy
EiersucheOstern8-10 Jahre
ca 20 min30 min - 1 h (je nach Abstand)DraußenKarte und Rätsel per Handy
EiersucheOsternAb ca 11 Jahreca 20 min30 min - 1 h (je nach Abstand)DraußenKarte und Rätsel per Handy
 • You've just added this product to the cart:

  Mobilskattejagt: Jagten på den forsvundne juvel

  skattejagt mobil
  skattejagt mobil
  0 out of 5

  Mobilskattejagt: Jagten på den forsvundne juvel

  En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør be…

  249 DKK

  En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør be…

 • You've just added this product to the cart:

  Mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv

  mobiljagt
  mobiljagt
  0 out of 5

  Mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv

  En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør …..

  249 DKK

  En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør …..

 • You've just added this product to the cart:

  Mobilskattejagt: Jagten på piratskatten

  geocaching fødselsdag
  geocaching fødselsdag
  0 out of 5

  Mobilskattejagt: Jagten på piratskatten

  En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangø…

  249 DKK

  En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangø…

 • You've just added this product to the cart:

  Mysterie: Detektiverne på museet

  mysterium for børn
  mysterium for børn
  0 out of 5

  Mysterie: Detektiverne på museet

  Et rigtig spændende og udfordrende mysterium for børn i alderen 10-13 år. Mysteriet udspiller sig på et museum, hvor en egyptisk udstilling skal åbne. Men …

  199 DKK

  Et rigtig spændende og udfordrende mysterium for børn i alderen 10-13 år. Mysteriet udspiller sig på et museum, hvor en egyptisk udstilling skal åbne. Men …

 • You've just added this product to the cart:

  Mysterie: Detektiverne på slottet

  mysterium for børn
  mysterium for børn
  0 out of 5

  Mysterie: Detektiverne på slottet

  Familien Wollenstonetodd er ved at miste slottet Ghostly Castle, der har været i familiens hænder i flere hundrede år. Nu behøver de børnenes hjælp!

  199 DKK

  Familien Wollenstonetodd er ved at miste slottet Ghostly Castle, der har været i familiens hænder i flere hundrede år. Nu behøver de børnenes hjælp!

 • You've just added this product to the cart:

  Piratskattejagt, 4-6 år

  piratfødselsdag
  piratfødselsdag
  0 out of 5

  Piratskattejagt, 4-6 år

  Hold en supersjov piratfest med vores piratskattejagt på de syv have! Børnene kommer ud på et medrivende eventyr i jagten på den store sørøverskat.

  169 DKK

  Hold en supersjov piratfest med vores piratskattejagt på de syv have! Børnene kommer ud på et medrivende eventyr i jagten på den store sørøverskat.

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Cirkusmysteriet 4-6 år

  cirkusfødselsdag
  cirkusfødselsdag
  0 out of 5

  Skattejagt: Cirkusmysteriet 4-6 år

  Den eneste leg, der behøves til børnefødselsdagen! Løs cirkusmysteriet! Blot nogle timer inden premieren opdager løvetæmmeren Nadia, at de seks nøgler til lø…

  169 DKK

  Den eneste leg, der behøves til børnefødselsdagen! Løs cirkusmysteriet! Blot nogle timer inden premieren opdager løvetæmmeren Nadia, at de seks nøgler til lø…

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Detektivmysteriet 7-10 år

  fødselsdag mysterie
  fødselsdag mysterie
  0 out of 5

  Skattejagt: Detektivmysteriet 7-10 år

  I Småkøbing hærger den berygtede skurk “Skyggen”, og der sker mystiske ting – værdifulde bøger forsvinder fra biblioteket. Byens klodsede detekt…

  169 DKK

  I Småkøbing hærger den berygtede skurk “Skyggen”, og der sker mystiske ting – værdifulde bøger forsvinder fra biblioteket. Byens klodsede detekt…

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Hotelmysteriet 7-10 år

  mysterie for børn
  mysterie for børn
  0 out of 5

  Skattejagt: Hotelmysteriet 7-10 år

  Hold en mysteriefødselsdag / fest og lad børnene løse det spændende Hotelmysterie! Hotelchefen Georg Gæstfri behøver børnenes hjælp …

  169 DKK

  Hold en mysteriefødselsdag / fest og lad børnene løse det spændende Hotelmysterie! Hotelchefen Georg Gæstfri behøver børnenes hjælp …

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Ismysteriet 7-10 år

  prinsessefødselsdag
  prinsessefødselsdag
  0 out of 5

  Skattejagt: Ismysteriet 7-10 år

  Et spændende eventyr i selskab med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og elgen Ole! I Ismysteriet har en ond fe taget og låst den magiske krystal, som gør at der alti…

  169 DKK

  Et spændende eventyr i selskab med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og elgen Ole! I Ismysteriet har en ond fe taget og låst den magiske krystal, som gør at der alti…

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Junglemysteriet 4-6 år

  fødselsdag med skattejagt
  fødselsdag med skattejagt
  0 out of 5

  Skattejagt: Junglemysteriet 4-6 år

  En børnefødselsdag, som børnene aldrig glemmer! En rigtig sjov skattejagt for alle små eventyrere! Lad børnene begive sig ud på ekspedition i junglen for at finde mayaindi…

  169 DKK

  En børnefødselsdag, som børnene aldrig glemmer! En rigtig sjov skattejagt for alle små eventyrere! Lad børnene begive sig ud på ekspedition i junglen for at finde mayaindi…

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Prinsessemysteriet 4-6 år

  prinsessefødselsdag
  prinsessefødselsdag
  0 out of 5

  Skattejagt: Prinsessemysteriet 4-6 år

  Den perfekte fødselsdagsaktivitet for alle små piger (og drenge) med prinsessedrømme! Prinsessemysteriet er en sjov skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe…

  169 DKK

  Den perfekte fødselsdagsaktivitet for alle små piger (og drenge) med prinsessedrømme! Prinsessemysteriet er en sjov skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe…

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Superhelteeventyret 4-6 år

  superheltefødselsdag
  superheltefødselsdag
  0 out of 5

  Skattejagt: Superhelteeventyret 4-6 år

  Superhelteeventyret er et rigtigt sjovt eventyr for alle små superhelte. Skurken med den grønne maske har placeret en bombe i Big City! SuperSigurd har brug for hjælp …

  169 DKK

  Superhelteeventyret er et rigtigt sjovt eventyr for alle små superhelte. Skurken med den grønne maske har placeret en bombe i Big City! SuperSigurd har brug for hjælp …

 • You've just added this product to the cart:

  Skattejagt: Undervandsmysteriet 7-10 år

  poolparty børn
  poolparty børn
  0 out of 5

  Skattejagt: Undervandsmysteriet 7-10 år

  Kaptajn Kuling vil redde de udrydningstruede delfiner og beder om børnenes hjælp til at hente piraten Etbens skat ved hjælp af en lille blå ubåd. Det er ti…

  169 DKK

  Kaptajn Kuling vil redde de udrydningstruede delfiner og beder om børnenes hjælp til at hente piraten Etbens skat ved hjælp af en lille blå ubåd. Det er ti…