Du er her

Skattejagtspecial

Dovne, solmættede eftermiddage og lune sommeraftener er som skabt til hygge og fest! Med Grapevines færdige festprodukter og gør-det-selv-events forgylder du alt fra grillaftenen med vennerne til sommerfesten på jobbet eller picnicen med børnenes skoleklasse...
Hvilket tema skal man vælge? Hvad skal børnene have at spise? Hvilke lege er sjovest? Hvilken skattejagt er bedst?
GRATIS! Vi byder på dekorationsmateriale til at lave selv til børnefødselsdagen. Bestil, print og klip og klistre! Vælg mellem 4 forskellige temaer.
For at kunne gennemføre Grapevines mobilskattejagter og mobilevents skal deltagerne downloade en app til deres mobiltelefon. Her finder du appen til Android og iOS...
INVITATIONSKORTDESIGNER! Lav superfine invitationskort til børnefødselsdagen eller festen – helt gratis! Vælg mellem mere end 20 fine kort, skriv din egen tekst og få et færdigt, fint kort til at skrive ud. Hurtigt og nemt!
Sådan arrangerer du en fødselsdag med pirattema og skattejagt på de 7 have! Udklædning, mad, lagkage og lege...
Den perfekte fødselsdag for små prinsesser og prinser! Her får du tips som gør prinsessefødselsdagen til en succes!
skattejagt børnefødselsdag
Average: 4.7 (6 votes)

Hos os på grapevine finder du massevis med færdige skattejagter og mysterier til børnefødselsdag, fest og andre lejligheder! Skattejagterne er færdige med alt, som behøves, de kan gennemføres både udendørs og indendørs, ude eller hjemme. Der findes skattejagter med en hel masse forskellige temaer fra superhelte, pirater og prinsesser til sådanne, som passer til jul, påske eller sommer. De er enkle at forberede og supersjove for ungerne!

Gør børnefødselsdagen til en succes •
Vores skattejagter er alt, du har brug for!

Sådan fungerer det:

1. Bestil og betal - og du får skattejagten leveret direkte til din e-mail.

2. Udskriv skattejagten og så mange diplomer som der findes gæster.

3. Organisér skattejagten ved hjælp af spiloversigten. Der findes en hel masse ledetråde at vælge imellem, du vælger hvad, der passer bedst til der hvor I skal være. Skattejagterne kan gennemføres både indenfor og udenfor. Du får også idéer til, hvordan du kan udføre skattejagten i andre miljøer, med til produktet.

4. Du kan gennemføre skattejagten for nogle få børn eller mange. Hvis de er mange inddeler du dem i grupper. Tips til hvordan du gør dette findes i produktet.

5. Du placerer gåder og udfordringer på de valgte steder - derefter sætter man i gang!

6. Hver skattejagt har en spændende historie, hvor børnene skal løse et mysterium ved hjælp af gåder og udfordringer, for hver løst gåde får de et kort fx. en nøgle, som skal bruges til at løse mysteriet og finde skatten!

Top 12 temaskattejagter

Her finder du vores mest populære skattejagter med en række forskellige temaer.

Vores coole mobilskattejagter

Her finder du vores mest populære mobilskattejagter med en række forskellige temaer

Enkle skattejagter uden tema

Enklere end dette bliver det ikke! Du kan arrangere en supersjov aktivitet til børnene på bare få minutter. Det behøver ikke at være til en fest - overrask vennerne en weekend, arranger en sjov aktivitet for børnene på familiemiddagen eller forgyld festen med jagten på en skål snacks!