Du er her

18 festlege til sommerfesten!

Arrangér en supersjov og nostalgisk 80'er fest. Her får du gode tips til, hvordan det kan løbe af stablen. Alt fra tøj, mad og musik til underholdning.
Supersjove skattejagter, som børnene løser i mobilen. Med en spændende historie, spørgsmål og svar. Som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Superenkelt at arrangere - og sjovt for børnene! Vil du se, hvordan det hele fungerer? Se filmen!
Sommeren er det perfekte tidspunkt til at holde en fest. Benyt lejligheden til at arrangere en fest for venner og familie, gerne udendørs! Her finder du inspiration.
Sådan arrangerer du en superheltefødselsdag med skattejagt! Udklædning, mad, lagkage og lege...
sommerfest
Average: 4.5 (2 votes)

18 festlege til sommerfesten!

Sommeren er tid for hyggeligt samvær! Med lyset og varmen kommer også lysten til at ses, at finde på noget sjovt! Og vi skruer lidt ned for tempoet, vi holder fri og har mere tid til familie og venner. Dovne, solmættede eftermiddage og lune sommeraftener er som skabt til hygge og fest! Med Grapevines færdige festprodukter og gør-det-selv-events forgylder du alt fra grillaftenen med vennerne til sommerfesten på jobbet eller picnicen med børnenes skoleklasse! Inviter til et spændende mordmysterium i sommernatten, en finurlig skattejagt for børnene eller hold en hyggeaften med vennerne med en sjov quiz, der er fuld af sommerstemning! Alle vores produkter giver dig en færdig aktivitet af en høj redaktionel kvalitet og med et flot layout. Produkterne modtager du via e-mail direkte efter din bestilling, og du udskriver selv lige så mange kopier af fx svarskemaer, som du har lyst til.

Vores bedste festlege til sommerfesten og grillfesten

Dette er festlege for voksne, de fungerer godt til en grillfest eller sommerfest hjemme hos dig selv, men også som en festleg til after-work eller virksomhedens sommerfest.

Vores bedste skattejagter og festlege til børnenes sommerfest

Dette er festlege og børnefødselsdagslege for børnene og lege for hele familien. Et quizløb eller en cool mobilskattejagt kan passe perfekt til sommerafslutningen med klassen eller idrætsforeningen, men også til børnefødselsdagen for den, der er så heldig at have fødselsdag om sommeren. Her finder du også særligt sommerlige skattejagter, der passer til fødselsdagsfesten eller som en dejlig overraskelse for de små til sommerfesten!
Category: