De bedste festlege

skattejagt

Skattejagter til børn i alle aldre

Noget af det sjoveste for børn er at gå på skattejagt eller løse mysterier! Her kan du downloade sjove, finurlige skattejagter til alle aldre.

skattejagt

Skattejagt til børnefødselsdag!

Se filmen om hvordan du holder den sjoveste børnefødselsdag med en temaskattejagt!

skattejagt med mobil

Lav en cool mobilskattejagt til børnene!

Supersjove skattejagter, som børnene løser i mobilen. Med en spændende historie, spørgsmål og svar. Som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Superenkelt at arrangere – og sjovt for børnene! Vil du se, hvordan det hele fungerer? Se filmen!

sommerfest

18 festlege til sommerfesten!

Dovne, solmættede eftermiddage og lune sommeraftener er som skabt til hygge og fest! Med Grapevines færdige festprodukter og gør-det-selv-events forgylder du alt fra grillaftenen med vennerne til sommerfesten på jobbet eller picnicen med børnenes skoleklasse…

lege ude

Sommerens sjoveste skattejagter udendørs!

Når foråret og sommeren kommer, bliver børnene rastløse, og man vil være udendørs – også til fødselsdage og fester! Her er er vores bedste skattejagter til udendørs fødselsdagsfester!

finurlig æggejagt

Vores bedste festlege til en festligere påske

Hold en lidt mere festlig påske i år! 9 æggejagter og festlege, der sætter kulør på påsken…

Efterårets bedste mysterier til store og små

Når efterårsmørket kommer krybende, er det den helt rigtige tid til at hygge, og måske gyse lidt, med et spændende mysterium! Vi har en hel masse færdige mysterier, der passer til alle!

Halloweenfest – de bedste festlege for store og små!

Her har vi samlet vores bedste skattejagter, escape games, mysterier, quizzer, festlege og mordmysterier til halloweenfesten.

julefest

Julens bedste festlege!

Julefest på jobbet? Gløggaften derhjemme? Julefest i foreningen eller på skolen eller måske børnefødselsdag i juletiden? Og selvfølgelig julesammenkomster med familie, slægt og venner! Her finder du vores bedste festlege til julen!

Æggejagt og skattejagt efter påskeægget

Tips, ideer og virkelig sjove færdiglavede ægjagter til påske.