Du er her

Halloweenlege

Til halloween hører det sig til med græskar! Vi fortæller dig alt det som du ikke vidste om halloween græskarret, hvad det egentligt har at gøre med halloween, og om hvordan man laver græskarlygter og lækre opskrifter med græskar.
Sådan arrangerer du en komplet halloweenbuffét - spøgelsespizza, medistermonstre, chokoladerromkugleedderkopper, marshmallowsspøgelser og heksebryg med fladdermuslorte og meget andet lækkert!
Til halloween skal man klæde sig ud! Her får du tips til både sjove og søde halloweenkostumer for de små og lidt mere uhyggelige for de større...
Skab den rette stemning til halloweenfesten med musik og lydeffekter! Vi har lavet færdige spillelister til halloweenfesten - en til børnenes halloweenfest og en til de voksnes.
Der skal være skræmmende, lækker mad til halloweenfesten! Her får du vores favorit opskrifter!
Sådan skaber du ægte halloweenstemning! Skridt-for-skridt til en fin græskarlygte og skabeloner og flaskeetiketter til at bestille gratis!
halloweenlege
Average: 4.7 (3 votes)

Halloweenlege og aktiviteter til halloweenfesten

En fest bliver sjovere, hvis man har en form for aktivitet eller leg. Det er altid sjovt med festlege, som især er gode, hvis gæsterne ikke kender hinanden så godt. I så fald kan man blande holdene og forsikre sig om, at alle får en mulighed for at omgås, så man ikke havner i den situation, at det blot er gamle venner, som taler med hinanden. Festlege bliver allerbedst, hvis de desuden holder sig til et tema eller sæsonen, så får festen en rød tråd, og det hele føles mere gennemtænkt og mere eksklusivt. Det at have en aktivitet og noget mere organiseret leg på børnefødselsdagen, plejer ikke blot at indebære at børnene har det sjovere, men også at festen eller fødselsdagen foregår mere afdæmpet. Organiserede aktiviteter til børnefødselsdagen plejer at betyde færre konflikter end "fri leg". Til halloweenfesten skal festlegen selvfølgelig handle om monstre, mysterier eller tilmed mord! Hvad fx med en halloween skattejagt eller et mordmysterie som halloween underholdning? Vi har masser af halloween underholdning at vælge imellem!

Bedste halloweenlege til børnenes halloweenfest

Vi på Grapevine elsker halloween og har naturligvis også lavet nogle rigtige sjove halloweenlege. Her er vores topliste med sjove lege til halloweenfesten til børn i alle aldre:

Bedste festlege til den voksne halloweenfest

Det er ikke kun børnene som skal have det sjovt! Her finder du vores topliste over sjove lege til de voksnes halloweenfest, men Halloweenquizzen kan både børn og voksne løse sammen!

Dekoration og pyntemateriale til halloweenfesten