Der er meget man skal tænke på, når man skal arrangere en børnefødselsdag - vi hjælper med en tjekliste - 10 ting at tænke på, når du skal arrangere børnefødselsdag!
Se filmen om hvordan du holder den sjoveste børnefødselsdag med en temaskattejagt!
Sådan arrangerer du en komplet halloweenbuffét - spøgelsespizza, medistermonstre, chokoladerromkugleedderkopper, marshmallowsspøgelser og heksebryg med fladdermuslorte og meget andet lækkert!
Oplys efterårsmørket med en halloweenfest - efterårets sjoveste for både børn og voksne! Vi har samlet alle vores tips til den sjoveste fest!
Supersjove skattejagter, som børnene løser i mobilen. Med en spændende historie, spørgsmål og svar. Som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Superenkelt at arrangere - og sjovt for børnene! Vil du se, hvordan det hele fungerer? Se filmen!
Sådan arrangerer du en junglefødselsdag og selvfølgelig med en skattejagt med jungletema! Udklædning, mad, lagkage og lege...
Sådan arrangerer du en fødselsdag med pirattema og skattejagt på de 7 have! Udklædning, mad, lagkage og lege...
Den perfekte fødselsdag for små prinsesser og prinser! Her får du tips som gør prinsessefødselsdagen til en succes!
Sådan arrangerer du en superheltefødselsdag med skattejagt! Udklædning, mad, lagkage og lege...

Lav et fint invitationskort til børnefødselsdagen!

I vores lettilgængelige invitationskortdesigner skaber du nemt flotte invitationskort til børnefødselsdagen eller festen - helt gratis. Vælg layout, skriv din tekst og klik på knappen, så får du et færdigt, fint invitationskort lige til at skrive ud - helt gratis! Et link til invitationskortet sendes til din mailboks, så ved du, hvor du har det. Prøv dig frem og lav lige så mange invitationskort, som du har lyst til!
Vælg layout til dit invitationskort:
Tekst:
Angiv din e-mailadresse, så får du linket til dit invitationskort i din mailboks:
l