Du er her

Julens bedste festlege!

Julelege og juleaktiviteter plejer at værdsættes af alle. Sørg derfor for at fylde julen med ekstra juleunderholdning i år.
Her får du tips og idéer til, når du skal holde julefrokost både i hjemmet og i virksomheden.
Her på redaktionen elsker vi julegløgg, det er så hyggeligt. Her finder du historien bag julegløggen samt opskrifter på hjemmelavet gløgg og tilbehør.
Julen er børnenes højtid! Hvad med at holde en hyggelig julefest for børnene og deres venner i julemåneden? Her får du brugbare tips!
Julemusik skaber den helt rette stemning til julen! Hvad er forskellen på en julesalme og en julesang? Her får du også rabatkode til julesanghæfte.
Der er mange traditioner i forbindelse med at holde jul. Alt fra julemand, julekalender, mandelgave til kalenderlys og pakkekalender. Her får du lidt baggrundsviden til de forskellige traditioner.
At fejre året der er gået, og byde velkommen til det nye, er en af året største fester! Her får du tips og idéer til nytårsaften, om alt fra invitation til dresscode og underholdning.
jullege
Average: 4.8 (5 votes)

Julens bedste festlege!

Julefest på jobbet? Gløggaften derhjemme? Julefest i foreningen eller på skolen eller måske børnefødselsdag i juletiden? Og selvfølgelig julesammenkomster med familie, slægt og venner! Her finder du vores bedste festlege til julen!

Julelege til voksne!

Til julefesten kan det måske også være en idé med …

Til børnenes og de unges julefest:

Category: