Du er her

Mobilskattejagt: Sommer!

199 kr

Leverance direkte på e-mail

Review: 
Average: 4.3 (22 votes)

Mobilskattejagt: Sommer!

En cool skattejagt i mobilen, med sommeren som tema! Skattejagten passer perfekt til en fødselsdagsfest, men også til børnene ved en sommerfest, til sankthans eller bare for at lave noget sjovt på vej til ishuset, hvor belønningen venter … Du bestemmer hvor og hvor langt! Skattejagten kan løses af en enkelt gruppe eller af op til 10 hold, som konkurrere mod hinanden på tid.
Mobilskattejagten Sommer! er lavet, så den passer til børn i forskellige aldre, men hvis børnene skal løse det hele selv, bør de være begyndt i skolen og kunne læse og regne. Der er dog også spørgsmål, som de yngre børn kan være med til at løse! Sommerskattejagten fungerer fint til en gruppe af børn i forskellige aldre eller til hele familien. Der er elve kortpositioner, som skal findes, og ti sommerlige gåder, som skal løses på vejen. Når en gåde er løst, vises næste position osv., indtil man når frem til målet - måske ishuset eller en slik-skat i haven!
DELTAGERNE FÅR KORT & GÅDER OG SVARER I MOBILEN
Skattejagten gennemføres udelukkende i mobilen via en app, som man downloader til hver af de telefoner, som skal bruges. Man ser et kort i appen, og når man kommer frem til en position, får man - i mobilen - en gåde, som skal løses. Gåderne skal løses, for at man kan komme videre. For at gennemføre skattejagten skal man bruge en smartphone eller en tablet med internetopkobling og placeringstjenester. Hvis man vil have flere hold, som konkurrerer mod hinanden, skal hvert hold have en telefon.
SKATTEJAGTEN KAN GENNEMFØRES HVOR SOM HELST!
Som arrangør af skattejagten får du efter køb tilgang til en lille arrangørsite, hvor du placerer kortnåle på et kort, lige der hvor du gerne vil gennemføre skattejagten. Den kan føre deltagerne på en runde i kvarteret, i parken eller fra a til b. Gåderne skal placeres, så der er mindst ca. 75 meter mellem hver position, for at det skal blive rigtig sjovt.
OP TIL 10 HOLD KAN KONKURRERE MOD HINANDEN PÅ TID
Sommerskattejagten kan gennemføres uanset antallet af børn. Du kan holde den udelukkende for børnene eller for hele familien i en lille gruppe, eller du kan have flere børn, der konkurrerer mod hinanden hver for sig eller i hold. Der er plads til op til 10 hold.
FØLG HOLDENE OG SE RESULTATET!
Hvis man har flere børn eller hold som konkurrerer mod hinanden, starter man dem med nogle minutters mellemrum og kan derefter se deres resultater på arrangørsitet. Når alle har afsluttet skattejagten, ser du et resultat - flest rigtige svar på kortest tid vinder! Det hele er supernemt at forberede og gennemføre, du styrer det hele fra din pc eller mobil!
Tre enkle trin: Opret hold >> Placer kortnålene >> Start holdene og se resultatet
DU KAN PRØVE FØRST!
Når du køber en mobilskattejagt fra os, får du en aktiveringskode til at skabe eventen, samt en testkode, så du kan prøve det hele, før du giver startsignal til din skattejagt.
SÅ SVÆRT ER DET
Sommerskattejagten er lavet til børn i forskellige aldre og fungerer til blandede børnegrupper på ca. 6-12 år, med eller uden voksne. Hvis det er meningen, at børnene skal løse det hele selv, bør de kunne læse og regne. Der er dog også spørgsmål, som kan løses uden disse kundskaber, så yngre børn kan også deltage sammen med ældre børn eller voksne. For de ældre børn er det ikke svært, men et sjovt og fartfuldt eventyr! Gåderne har svaralternativer, så man altid kan komme videre ved at gætte, men man får kun point, hvis man svarer rigtigt den første gang. Hvis man svarer forkert, får man desuden en tidsstraf og må vente 30 sekunder, før man kan svare på spørgsmålet igen.
DETTE FÅR DU:
Direkte efter bestillingen modtager du tre mails fra os. Du får en mail med bekræftelse af købet; en mail med en guide i pdf-format, guiden viser, hvordan du arrangerer skattejagten; du får desuden en mail med titlen "Velkommen til grapevines verden af spændende eventyr". I den sidste mail får du et unikt link til din arrangørsite samt en aktiveringskode og en testkode. Testkoden bruger du til at lave din egen test, før du skaber din event. Med aktiveringskoden kan du derefter skabe en event - en skattejagt, som kan gennemføres én gang, for op til 10 hold. I guiden kan du se, hvordan du nemt opretter hold og rute til skattejagten, og hvordan du starter holdene og ser deres resultat.

Send agenterne ud på en cool hemmelig mission! De skal følge et kort og får ledetråde og spørgsmål, der skal besvares i mobilen. De får også hemmelige kuverter fra højkvarteret. Deres opgave ...
249 kr
Udendørs skattejagt med udfordrende opgaver – både noget til hjernen og kroppen! Til børn på ca. 8-12 år. Perfekt til en klassefest eller en fest inspireret af Fangerne på fortet.
179 kr
En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør .....
249 kr
Blandet alder + 8-12 år. En cool detektivskattejagt med kort og gåder i mobilen. Gåderne er klar til brug, men du bestemmer ruten for skattejagten.
199 kr
En sjov skattejagt for børnene med en spændende historie! Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde. Den egner sig godt til haven, i ...
169 kr
Den perfekte festleg til grillfesten. Her blandes smagsprøvning, praktiske finurligheder og kundskabsspørgsmål. På syv poster med underholdende temaer skal dine gæster afprøve deres grill-kundsk...
159 kr
Et sjovt sommermysterium for børnene! Forgyld hvilken som helst dag i sommerferien med en sjov og rigtig sommerlig skattejagt for børnene!
169 kr
Er du til engelske detektivhistorier? Så kan du invitere dine gæster til et mordmysterie i samme ånd! Følg med og fejr midsommeren i Pamp-familiens sommerbolig "Sommerro" på Midsommerø.
299 kr
Få gang i sommerstemningen med en sjov pointjagt for børnene! Børnene skal svare på spørgsmål og løse gåder og på den måde finde frem til 15 bogstaver til et chiffer, som de til sidst løser...
149 kr
En sommerlig partyquiz med internationale sommerhits til sommerfesten med venner eller kollegaer, til grillaftenen eller after-work i sommermånederne!
159 kr