sjov leg halloween - halloween skattejagthalloweenfest børn

Skattejagt: Halloweenmysteriet 7-10 år

Spændende Halloween skattejagt for børn i alderen 7-10 år. På Grev Vlads fjerntliggende slot Kråkehof er der en gemt skat, som bevogtes af slottets mange mystiske beboere, heksen Maya-Magica, alle spøgelserne, troldmanden Miraculix, Frankenstein's monster, Grev Vlads slægtning fra Transsylvanien m.fl. For at finde skatten skal man løse spændende udfordringer og gåder! Super sjov Halloween skattejagt!

I skattejagtspakken får du alt hvad du skal bruge til at arrangere den sjoveste Halloweenfest for børnene. Du udskriver filen, og har alt hvad du skal bruge. Du planlægger din skattejagt i det enkle skattejagtskema. Du vælger, ved hjælp af vores guide, gemmesteder og får sjove ledetråde til der hvor du sætter de forskellige udfordringer/gåder op, som børnene skal løse. Skattejagten kan gennemføres overalt, i alle hjem, indenfor eller udenfor! Udfordringerne/opgaverne er tilpasset efter alder og er tilstrækkeligt udfordrende. Skatten er gemt i et hemmeligt kammer, som skal låses op med seks nøgler. Hver gang børnene har narret et monster eller klaret en gåde, får de et nøglekort, som de til sidst bruger til at komme ind til skatten. Enkel at arrangere for dig- og supersjovt og tilpas uhyggeligt for børnene!

Du arrangerer den sjoveste Halloween skattejagt for børn på blot 5 minutter!

I skattejagten indgår:
* Værtguide med instruktioner om hvordan du på blot nogle minutter arrangerer en sjov skattejagt
* Spiloversigt - dit værktøj til at planlægge og lede skattejagten
* Guide til gemmesteder og ledetråde
* Ark med Halloweenmysteriet, start med indledning, seks gåder / udfordringer, nøglekort, ekstra udfordringskort, rekvisitter
* Diplom til alle børn

EXTRA! Indbydelseskort til Halloweenfesten med Halloween skattejagt

Pris: 169 dkr

l